Posts

Showing posts from June, 2017

New chapter, mds.

Image
Assalamualaikum zzz haha salam ramadhan! Okay, macam biasa lah nak buat post baru je mesti bertangguh. Harini dah nak balik u baru buat padahal cuti seminggu kut kat rumah.

Hm Alhamdulillah, aku sekarang sambung belajar dekat uitm kampus alor gajah (kag) tapi fames dengan nama uitm lendu. Lol, lendu tu memang pekan betul--memang sampai area situ je aku tak dapat line 😑🍃 (benda pertama aku risau haha) tapi dalam uitm, dapatlah umobile nya cuma orang kata kat situ nak laju pakai digi. Kitorang punya tarikh result upu keluar dengan hari daftar ada gap dalam lima hari je, kau rasa 🌚 haha siapa yang accept tawaran lambat memang sakit jantung ah sebab nak settlekan semua benda kan && Alhamdulillah aku dapat first choice huhu.

Mood sepanjang dapat tu happy je senanye tapi emosi tak stabil sebab tetiba nak kena daftar awal, dahla orientasi seminggu 😂🔪 kitorg panggil orientasi tu mds (minggu destini siswa). Okay, siapa ada baca pasal mds lendu punya pm (pembantu/pemimpin siswa) t…