Posts

Showing posts from April, 2017

Choice.

Image
(So inilah petanda yang post ni sebenarnya agak melalut kerana ayatnya yang tidak tersusun seperti apa yang terlintas di kepala :'))

Assalamualaikum huhu.
Punyalah bertangguh nak buat entry ni macam apa. Bila ada mood, time tu kerja banyak. Ni ha bila takde kerja takde mood pulak haih (sebab kedai dan satu pasir gudang rasanya takde air so macam tak boleh nak buat kerja sangat lol alasan ahaha padahal kemalasan tahap dewa dah tak mampu bendung).

Alhamdulillah ni dah masuk bulan ketiga hidup aku tak begitu lifeless macam entry sebelum ni 😂 (ok ni type guna phone sebab laptop belum ada hiks). Rasalah tu macam zon panik en bila tengok kawan kawan dah kerja dah daftar lesen bagai tapi aku kat rumah melangok depan tv takpun kemas rumah hari-hari sampai sekarang setiap kali balik rumah dah tak terkemas sebab takde aku lol pastu  hadap drama pun dah naik muak haha masyaAllah. Nak keluar hang out pun kena tunggu event tau zzz.

Bagi aku, nak kerja ni sebenarnya untuk tampung kepuasan dir…