Posts

Showing posts from 2017

New chapter, mds.

Image
Assalamualaikum zzz haha salam ramadhan! Okay, macam biasa lah nak buat post baru je mesti bertangguh. Harini dah nak balik u baru buat padahal cuti seminggu kut kat rumah.

Hm Alhamdulillah, aku sekarang sambung belajar dekat uitm kampus alor gajah (kag) tapi fames dengan nama uitm lendu. Lol, lendu tu memang pekan betul--memang sampai area situ je aku tak dapat line 😑🍃 (benda pertama aku risau haha) tapi dalam uitm, dapatlah umobile nya cuma orang kata kat situ nak laju pakai digi. Kitorang punya tarikh result upu keluar dengan hari daftar ada gap dalam lima hari je, kau rasa 🌚 haha siapa yang accept tawaran lambat memang sakit jantung ah sebab nak settlekan semua benda kan && Alhamdulillah aku dapat first choice huhu.

Mood sepanjang dapat tu happy je senanye tapi emosi tak stabil sebab tetiba nak kena daftar awal, dahla orientasi seminggu 😂🔪 kitorg panggil orientasi tu mds (minggu destini siswa). Okay, siapa ada baca pasal mds lendu punya pm (pembantu/pemimpin siswa) t…

Choice.

Image
(So inilah petanda yang post ni sebenarnya agak melalut kerana ayatnya yang tidak tersusun seperti apa yang terlintas di kepala :'))

Assalamualaikum huhu.
Punyalah bertangguh nak buat entry ni macam apa. Bila ada mood, time tu kerja banyak. Ni ha bila takde kerja takde mood pulak haih (sebab kedai dan satu pasir gudang rasanya takde air so macam tak boleh nak buat kerja sangat lol alasan ahaha padahal kemalasan tahap dewa dah tak mampu bendung).

Alhamdulillah ni dah masuk bulan ketiga hidup aku tak begitu lifeless macam entry sebelum ni 😂 (ok ni type guna phone sebab laptop belum ada hiks). Rasalah tu macam zon panik en bila tengok kawan kawan dah kerja dah daftar lesen bagai tapi aku kat rumah melangok depan tv takpun kemas rumah hari-hari sampai sekarang setiap kali balik rumah dah tak terkemas sebab takde aku lol pastu  hadap drama pun dah naik muak haha masyaAllah. Nak keluar hang out pun kena tunggu event tau zzz.

Bagi aku, nak kerja ni sebenarnya untuk tampung kepuasan dir…