Posts

Showing posts from December, 2016

Next step?

Image
so hey Assalamualaikum hagagaga.
Frankly speaking, awkward sebenarnya nak menulis hmmm tapi awat tetiba tah terlintas nak jugak buat post petang ni. so many thoughts after spm y'know, but my everyday had passed just like that. not to say that i'm decaying like what others (major) do. tapi kan hahaha pointless nya weh. macam biasa kan heyy aku dah habis spm & sekolah (idk what to feel)(lol) taktahu lah kalau aku ada buat plan like other lepasan spm do, yeah i don't really know tapi pernah lah terlintas cuma bukan atas kertas.  Ikutkan plan, nak amek lesen, nak stick kat kedai almost everyday kalau boleh nak tolong buat kek and other stuffs kat kedai tu, nak sambung jual buku yang tertangguh lamanya tu, nak sambil mengajar whateverla maybe jadi cikgu ngaji pun boleh tho since i really like teaching hehe dan macam-macam lagi lah. Tapi semuanya macam haprakz kan, sebab tak ada duit haha h a ha not funny -_-
Pasal lesen, peh tengok jelah kawan-ii aku semua dah daftar lesen…