Posts

Showing posts from August, 2016

Trial SPM ft tribulations;

Image
Assalamualaikum hua kerinduan kesayangan semuanya.
ada apa dengan 23 julai sampai 2-3 orang hantar mesej aku tak baca haha.
Hm and y'know duduk 7 minggu kat smakj tak balik rumah, boleh mengundang tekanan jiwa, perasaan, emosi yang tak terkawal mengong-nya.
Dan semua kekusutan yang menyesakkan hati, otak, limpa, jantung yang tak tertanggung telah di'eleh'kan sehingga tak sedar ada hati manusia yang terkecik, mungkin.
Minggu satu dan dua.
Haa akak-ii F5 yang demam bersambung-sambung dari naik raya sampai berjangkit dengan orang lain, dan aku yang acah antibodi kuat ni pun terjebak sekali sebab dah berapa tahun tak demam terbaring macam mayat hidup takde daya tu. Seharian kauu tak masuk kelas, nasib baik time tu hari balik kampung, at least takyah stay smakj. Act dari malam rabu tu menunggu seketul manusia sampai rasa nak demam haa. Tapi tak balik rumah pun sebab balik rumah nurin, so macam tak hilang pun homesick nya tu hawauu. Tu le berlagak kuat lagi, hari lepas tu boleh p…