RIP my results.

"Awak pergi mana? Dari tadi call mak awak suruh datang cepat-cepat, tapi bila mak awak datang, awak pulak yang hilang."

Hee, hanya mampu sengih. Alhamdulillah. Bersyukur je mampu. Lepastu usaha lagi.
Segan sebenarnya tayang result 'cantik' dekat mak abah.
Mintak mak abah datang bukan semata nak tunjuk result tu hm. Cuma nak mak abah lebih faham dengan keadaan aku kat smakj yang tinggal beberapa bulan lagi ni.
Terima kasih mak, abah sebab datang walaupun super rushing dari after subuh hohou.




Semoga matlamat lebih jelas.
Semoga nak fokus apa dulu lebih jelas.
Semoga berubah.
Semoga tabah.
Semoga dapat buat yang terbaik.
Semoga Allah berkati & permudahkan semuanya.




Road to #SYP011.  

"Kita hebat dan berjaya!" ueueueue;

/Acah tenang lagi acah/

Comments

Popular posts from this blog

Next step?

Choice.

Trial SPM ft tribulations;