Posts

Showing posts from May, 2016

Holiday I

Image
"Just live how you want, your life is yours,"  -fire.

//first time mata ni tak jumpa di mana keberadaan si bangla V ni dalam mv, hai pakwe, lama tak jenguk, kahkah.

----------------------------------------------------

Periksa setengah tahun dah habis dengan kurang jayanya bagi seorang haida;
Mungkin menjadi kegemaran orang kanan dan kiri aku curi-ii tepuk bahu aku dan mungkin juga cikgu-ii sangat tertarik untuk mention nama aku time periksa. Sebab...pft ngantuk lel. hua hua ok memalukan, jawapan semua kelaut berenang sampai tenggelam lemas pft. Cuti kali ni memang aku berazam sungguh-ii untuk lebih gigih.
Duk membayangkan hari audit nanti, keputusan periksa bakal ditayang depan abah. wuwu, biarlah cuti ni aku belajar, takde lah nanti abah kata kat cikgu yang kat rumah, anak dia ni sibuk duk ngadap laptop an.  Haha apa ni, salah niat belajar ke acane, ish. Doakan guwe oho.
Pastu tadi balik naik bas F5 tiga ketul ja, pastu aku duduk sensorang, buat muka toye sambil makan aiskrim.…