Posts

Showing posts from November, 2015

miss kita.

Image
guess what, aku pergi wedding miss. And the happiest thing is to see miss happy. Barakallahulakuma, semoga miss & suami sentiasa di dalam redha Allah. May Allah make your love last forever ♥ insyaAllah kitorang sentiasa doakan yang terbaik untuk miss.


konon jadi wedding photographer, tapi 2nd reception day tu ketua nampak macam kalut haha, sebab maybe second time dia amek gambar wedding so dia pon takleh nak bayang wedding miss tu keadaan nya macam mana. Dah lah memang ramai, miss kata dalam 10 khemah (tapi tak kira pun) So, okay paham. Ketua tu senior time kitorang f1 so macam awkward sebab tak kenal pun lolol & hormat kot, sampai nak bahasakan diri 'aku' pon serba salah.
Masa haritu, aku dengan myy  duk tunggu arahan dia (haha tak reti buat kerja tak ikut arahan psh) tapi memang penat pun dan tahu ketua tu lagi penat sebab aku dah balik awal, haha mcm lepas tangan je an dengan myy. Dah lah kitorang amek gambar sikit je, tak lawo pulak tu agagaga, & tambah lagi so…

uri yaksokhaji marayo;

yah well Assalamualaikum.

it's a random post maybe. kami tak jadi stay back & itu sangat, sangat mengecewakan (full stop)
first thing first, ini bukan hal salah siapa atau siapa yang lagi bersalah.
it's about 'kau buat salah ni dekat siapa? kau berdosa dekat siapa?'
Got it? tak nak ulas panjang-ii sebab itu cuma input aku dapat dari seorang sahabat.
Entah mana nak dapat kelas tambahan bila kat rumah ni semua busy temasuklah aku. Bila nak belajar kalau gini seh. SPM tahun depan pun. Dah lah tak reti belajar tak berteman pfft. Aku harap kawan sebaya aku ni boleh matang sikit lah kan. Jangan fikir nak rebel je fikir la orang lain ni haa macam aku. Aku berharap macam kawan-ii aku yang lain jugak berharap, tahun last ni jangan lah buat hal yang aneh-ii dengan warga sekolah lol. Tolong lah, nak exam nak keluar sekolah, nak restu semua orang kat smakj tu.


& my warden is getting married soon. Tapi entah lah boleh pergi ke tak. Dia macam...fedup gila. Okay, serba salah…