Posts

Showing posts from August, 2015

homesick lol.

Image
Aha tanak balik esok puh-lease.
it has been five weeks long since raya and it will continue for four weeks more, like ... duh seriously. Okay nak belajar, nak bangga kan makabah, nak tolong agama, ini nama nya tadhiah, pengorbanan. /cries/

Sometimes, i feel like ughh tak sabar nya nak benti sekolah. Ish, nak tolong mak abah kat kedai. Nak tolong macam kakak-ii aku tolong. Serious, jealous sangat tengok dorang dapat tolong ;;___;;
But, next week, both of them will further their studies daaan memang rezeki Allah bagi, dua-ii dapat tempat yang sama, Alhamdulillah. and it doesn't mean that mak abah tinggal berdua je kat rumah, Allah is the best planner, memang the best! Because of something happen (not so good but seee there's still a reason) azim turns to study at mitt back which is just 5 minutes from home and of course azim yang amek turn nak jaga mak abah.

Paling fedap bila dapat raya pat hari je dengan family srsly sedih bruh TT__TT makin besar makin ngengada makin sensitif …