Posts

Showing posts from May, 2015

they come and leave;

Image
Assalamualaikum and yeah the main reason why i'm back for blogging is i want to speak my piece about moving out to another school. actually i was offered to go to sbp so yeah that was my last year immature decision. i've been thinking about this since i was in form two and i've decided.
sekarang dah fikir masak masak sampai hangit maybe haha. rasa bersyukur bila Allah hadirkan rasa nak pindah. tapi tak adalah nak pindah gila gila punya nak, tapi time last year form3 dengan awal tahun form4 tu boleh tahan lah rasanya tuh. rasa macam tak boleh nak move on pun ada.
sebab rasa nak pindah lah makin hargai smakj.  sebab rasa nak pindah lah rasa nak naikkan nama smakj membuak-ii. sebab rasa nak pindah lah aku tahu pentingnya suasana sekeliling sebab manusia senang berubah ikut suasana walaupun agama tak. sebab rasa nak pindah lah aku tahu aku tak boleh jumpa kawan sehebat solid. banyak sebab, banyak sangat. sebab rasa nak pindah lah aku fikir pasal benda alah ni sejak tingkatan …

my fingers dancing maybe (?)

Image
At some point,I started looking at the ground more than the sky. It’s hard even to breathe I hold out my hand, but no one holds it I’m a loser, loner, a coward who pretends to be tough, a mean delinquent. So hey assalamualaikum,  it has been a long time since the very last two thousand thirteen right ? happy welcoming back, my blogging mood! haha. Actually, there's one of my classmates yang rajin teramat sangat buat checklist 'what to do at home' setiap kali nak balik kampung (not a girl act). setiap kali dia nak buang checklist tu dalam tong sampah mesti tak goal (means tak masuk pun dalam dustbin tu haha) then i noticed "tulis blog" in his checklist kekeke so there's my blogging mood comes. ho sorrylah pergi baca pulak checklist tu kk abaikan.
skin blog ni pun not fully re-edited okay malash, malash sebab takut mood menaip hilang. well, mood aku memang selalu keling macam ni haha.  all the old posts i've reverted them to drafts hehe sebab geli bila baca ba…